top of page

The Poolhouse се намира в северната част на Слънчев бряг, точно срещу бившия морски санаториум. Районът е известен със своят отрицателно - йонизиран въздух, много рядък природен феномен, уникален микс на планински и морски течения.

 

Докато морския санаториум все още работеше, се използваха естествените предимства на нашият чист и здравословен въздух за рехабилитация на хора с дихателни и дерматологични заболявания.

 

Чистия въздух и изборът между двата близки златисти пясъчни плажа, съчетани с плажния уют на нашите интериори са предимствата, които правят The Poolhouse модерно място за почивка на изключително добро местоположение.

 

Интериорите на The Poolhouse са проектирани по концепция на съвременна, рустикално-средиземноморска плажна къща. Целта на дизайна е да ви осигури тези летни емоций, които искате да изпитате на лятната си почивка - а именно небрежно морски.

 

Всяко студио разполага с индивидуален дизайн със собствена гримьорна, голям плосък LED телевизор, просторна тераса и безплатен безжичен високоскоростен интернет във всички стаи и в общите части на комплекса. Всяко студио разполага със собствен Салатен & Брънч Бар (компактен кухненски бокс), оборудван с хладилник и оборудване за приготвяне на бързи закуски, Брънч и леки вечери.

 

В непосредствена близост до The Poolhouse има беседка на разположение за безплатно ползване от нашите гости. В нея ще откриете напълно оборудвана лятна кухня, където може да приготвите всичко от бърза закуска до цели ястия, да хвърлите малко месо и зеленчуци на барбекюто или просто да изпиете освежаваща напитка на сянка.

В комплекса на The Poolhouse ще намерите голям плувен басейн, детски басейн и супермаркет, който предлага прясно изпечен топъл хляб, други хлебни изделия, както и пресни плодове и зеленчуци. Безплатни места за паркиране също са на разположение. Туристическия Информационен Център е в непосредствена близост.

 

Ако търсите спокойно, небрежно място за да се отпуснете по време на горещите слънчеви дни, но не искате да пропуснете и голямото разнообразие от ресторанти, барове и други забавления, които Слънчев бряг и Свети Влас предлагат, то тогава The Poolhouse наистина заслужава вашето внимание.

Настаняване след 14:00
Напускане преди 12:00

* Настаняване и напускане може да варира при поискване

bottom of page